!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Εκτός "βαρέων και ανθυγιεινών" οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α.


Δεν μένουν εκτός των σκληρών προβλεπόμενων μέτρων του 3ου Μνημονίου, οι εργαζόμενοι στις Υπηρεσίες Καθαριότητας των Δήμων, αφού κόβονται τα "βαρέα και ανθυγιεινά", με συνέπεια, τόσο την επιμήκυνση του χρόνου συνταξιοδότησης των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α., όσο και την κατάργηση του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας.
Στην πράξη, οι εργαζόμενοι "φορτώνονται" με τουλάχιστον 9 χρόνια πρόσθετης ασφάλισης, προκειμένου να πάρουν σύνταξη, από το 58ο έτος με 15 έτη που ισχύει σήμερα, στο 67ο.

Επίσης, ανοίγει ο δρόμος για την κατάργηση και του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας (150 Ευρώ) μέσα από το νέο μισθολόγιο.

Στις αλλαγές αυτές, που καταγγέλλει, το ΠΑ.ΜΕ., αντιδρά με την οργάνωση συλλαλητηρίων στις 22 Οκτωβρίου και κλιμάκωση του αγώνα, με Πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 12 Νοεμβρίου.
πηγή: epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.