!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Στροφή υπ.Υγείας για το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας! Το επαναφέρει κανονικά

Νοσοκομεία

Επαναφέρει τελικώς το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας στους εργαζόμενους και νοσηλευτές του δημοσίου συστήματος υγείας το υπ.υγείας μετά τις έντονες αντιδράσεις.

Κανονικά θα λαμβάνουν το ανθυγιεινό επίδομα οι εργαζόμενοι στις δημόσιες δομές υγείας μετά τη στροφή που έκανε το υπουργείο Υγείας.
Ειδικότερα όπως ανακοίνωσε ο Ανδρέας Ξανθός, έπειτα βέβαια από τις έντονες αντιδράσεις, η τροπολογία που αφορά το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας της παρ. 1 του άρθρου 14 του Νόμου 4024/2011 θα κατατεθεί στο επικείμενο Νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.
Το υπουργείο Υγείας με επείγον έγγραφό του κάλεσε τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) να αναστείλουν την εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 18 του Νόμου 4354/2015 καθώς με τη διάταξη αυτή περικόπτονταν ορισμένα επιδόματα τα οποία θα επανέλθουν με την τροπολογία που θα κατατεθεί.
«Συνεπώς, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας όχι μόνο δεν προχωρά σε κατάργηση των επιδομάτων αλλά έχει μεριμνήσει για την επαναφορά τους» σημειώνει ο υπουργός Υγείας σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις δεδομένου ότι καιρό τώρα οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονταν για το περαιτέρω κούρεμα των μισθών τους με την αφαίρεση του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας.

http://www.healthreport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.