!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΣΣ

ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ.... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ?????????


Θλίψη, οργή και αγανάκτηση ήταν τα συναισθήματα που επικράτησαν στη σημερινή συνάντηση του πανελλήνιου συντονιστικού συλλόγων και σωματείων ΒΣΣ με την υφυπουργό εργασίας κ. Φωτίου και τον υπουργό  Εσωτερικών κ. Κουρουμπλή, αφού αναιρώντας τις δεσμεύσεις που είχαν δώσει στους εργαζόμενους πριν λίγους μήνες, εντελώς απροκάλυπτα μας ανήγγειλαν ότι ο σχεδιασμός τους είναι η ένταξη του ΒΣΣ και πάλι σε ΕΣΠΑ, και μάλιστα με επαναπροκύρηξη των θέσεων του υφιστάμενου προσωπικού, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν όταν ακόμα το ΒΣΣ ήταν συγχρηματοδοτούμενο.


 Επιπλέον, ενώ τις προηγούμενες μέρες υπηρεσιακοί υπάλληλοι των αρμόδιων υπουργείων Εργασίας και Εσωτερικών μας διαβεβαίωναν ότι η προγραμματική Σύμβαση για το 2016 του ΒΣΣ ήταν στο Ελεγκτικό και αυτό ειπώθηκε και στη σημερινή συνάντηση, λίγο αργότερα πληροφορηθήκαμε ότι δεν έχει πάει ακόμα στο Ελεγκτικό συνέδριο.
Αυτό σημαίνει μεγάλη καθυστέρηση στη ροή της χρηματοδότησης μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και κατά συνέπεια μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές των εργαζομένων. Συνάδελφοι, για άλλη μια φορά το ΒΣΣ οδεύει προς κατάρρευση από ότι διαφαίνεται με τους επικείμενους σχεδιασμούς τους. Σχεδιάζουν για εμάς χωρίς εμάς....
 Από πλευράς του πανελλήνιου Συντονιστικού απαιτήθηκε μέχρι τέλη Μαρτίου να έχει τελειώσει το ζήτημα της χρηματοδότησης διαφορετικά θα πάμε άμεσα σε απεργιακές κινητοποιήσεις, που ούτως ή άλλως θα προετοιμάσουμε μέσω των Γενικών Συνελεύσεων  για τις προαναφερόμενες εξελίξεις για τις οποίες πάλι θα ενημερωθείτε εκτενέστερα μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις των Σωματείων μας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.