!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Αποτελέσματα Γενικής Συνέλευσης Σωματείου ΒσΣ Χίου


Σήμερα 2/6/2016 τα μέλη του σωματείου εργαζομένων του Βοήθεια στο Σπίτι Χίου πραγματοποίησαν Γενική Συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο της Χίου και ομόφωνα αποφάσισαν τα κάτωθι :
1. Το Βοήθεια στο Σπίτι να συνεχίσει την λειτουργία του στην ήδη υπάρχουσα μορφή του χωρίς την ένταξη του στο δίκτυο Ολοκληρωμένης Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΟΦΗΛΙ), η οποία αλλάζει εξ ολοκλήρου την λειτουργία και την υπάρχουσα μορφή του και οδηγεί τους εργαζόμενους σε αβεβαιότητα και ανασφάλεια με ένα μόνο μικρό ποσοστό να παραμένει στις δομές και το μεγαλύτερο ποσοστό να μην γνωρίζει που θα τοποθετηθεί και για πόσο χρονικό διάστημα. 


2. Ομόφωνα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης αποφάσισαν ότι θα προχωρήσουν σε δραστικές κινητοποιήσεις αντιδρώντας σε οποιαδήποτε μεταβολή επέλθει στο υπάρχον πρόγραμμα.



Το Δ. Σ των εργαζομένων 
του σωματείου 
Βοήθεια στο Σπίτι Χίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.