!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Στην Κιβωτό του Κόσμου η "Βοήθεια στο σπίτι"

http://paramythia-online.gr
Το πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι του Δήμου Σουλίου, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κιβωτό του Κόσμου Ηπείρου που βρίσκεται στην ορεινή και ακριτική Πωγωνιανή Ιωαννίνων.
Η Κιβωτός παρέχει προστασία, εκπαίδευση και αγάπη σε παιδιά που έχουν βιώσει την εγκατάλειψη, την κακοποίηση, την εκμετάλλευση και την παραμέληση.
Σκοπός της επίσκεψης του Βοήθεια στο σπίτι ήταν να στηρίξει την Κιβωτό συμβάλλοντας με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθεια των εθελοντών να παραμείνει αυτό το κέντρο ανοιχτό, συγκεντρώνοντας και προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης .
Μπορούμε να ενισχύουμε την Κιβωτό καλώντας από όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα στο 19888(χρέωση 2,46€/κλήση) ή στέλνοντας μήνυμα στο 19888(2,46€/sms) ή καλώντας στο 901 11 170(3,67€/κλήση εντός δικτύου ΟΤΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.